Betsafe

Betsafe har ett kanonerbjudande just nu som utan tvekan är värt att titta på. Ofta ser man kampanjer med välkomsterbjudanden som endast gäller nya spelare som registrerar ett spelkonto men för denna kampanj spelar det ingen roll om du är ny eller redan existerande medlem. Däremot gäller kampanjen endast spelare från Sverige, Norge och Finland.

Hur som helt bjuder nu Betsafe, under sin odds-avdelning, på ett riskfritt spel. Men inte nog med det. Betsafe bjuder även på en månad med Viaplay Sport vilket gör att man bland annat kan följa NHL och UFC men också mina favoriter, Champions League och Premier League.

Allt man behöver göra för att ta del av detta fantastiska erbjudande är att placera 200 kr på valfri sport med ett odds på minst 1,5. Skulle oturen vara framme återbetalar Betsafe din placerade insats till ditt spelkonto utan omsättningskrav. Vinner du måste du omsätta nettovinsten, dvs. din vinst minus din insats, en gång inom en period av sju dagar på ett odds på minst 1,5. Därefter är det fritt fram att ta ut sina vinster eller spela fritt på andra av Betsafes spel. Glöm bara inte att du måste satsa ditt riskfria spel på singelspel eller kombinationsspel. Systemspel accepteras inte. Vilken enhet du väljer att placera din insats från spelar ingen roll utan det går lika bra med datorn som med din mobila enhet. Det spelar heller ingen roll om du placerar ditt riskfria spel på live-spel eller pre-match.

Om detta skulle vara ett erbjudande som faller dig i smaken så missa inte att klicka på länken som ger dig din kod till din gratis månad med Viaplay Sport. Koden erhåller du inom 30 minuter från att kraven har uppfyllts och skickas via e-mail. Enligt mitt tycke är det helt klart värt att satsa 200 kr på ett riskfritt spel och samtidigt få Viaplay Sport under en månad som annars kostar 399 kr. Förutom sport i världsklass ingår även hela Viaplays utbud av serier, inklusive barnserier, så att hela familjen förhoppningsvis blir glada.