Betsson

Betsson behöver nog inte någon närmare introduktion så jag tänkte att vi direkt hoppar till detta gigantiska spelbolags kampanjer. Efter att ha tittat lite på de aktuella kampanjerna som erbjuds just nu var jag tvungen att välja ut en då det fanns för många att ta upp här. Då jag har stort intresse för fotboll och spel på odds föll valet på ett välkomsterbjudande med ett riskfritt spel.

Riskfria spel hos Betsson

Har du inte tidigare spelat hos Betsson och är intresserad av spel på odds har du ett gyllene tillfälle att bekanta dig med denna speljätte genom ett riskfritt spel. Allt du behöver göra är att öppna ett spelkonto och göra en insättning. Värdet på ditt riskfria spel ökar ju större insättning du väljer att göra. En minsta insättning på 200 kr är ett grundkrav för att kunna ta del av erbjudandet och ger ett riskfritt spel till ett värde av 200 kr. Vill du öka värdet till 500 kr på ditt riskfria spel gör du en första insättning på mellan 500 till 1000 kr. Räcker inte detta utan du vill börja med ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kr gör du helt enkelt en insättning på 1000 kr eller mer. Vill du ta tillfället i akt och utnyttja Betssons välkomsterbjudande så glöm för guds skull inte att klicka i den blå rutan på din spelkupong så att det riskfria spelet aktiveras.

Reglerna för det riskfria spelet är ganska enkla. Oddset för spelet måste vara minst 1.50 och eventuell nettovinst måste omsättas minst en gång till ett odds på 1.50 eller högre. Omsättningskravet för bonuspengarna måste uppfyllas inom 30 dagar för att inte förfalla och missa inte att bonuspengar som ligger kvar på spelkontot efter 60 dagar går förlorade.

Om man inte är en inbiten fantast av en viss sport eller liga utan gärna provar lyckan på olika sporter kan det kanske skapa problem om man lider av beslutsångest då det finns över 65 000 event att spela på hos Betsson.