Jack And The Beanstalk

Jack And The Beanstalk är en klassisk spelautomat från svenska NetEnt som funnits med sedan 2011. Här får du möta pojken ifrån den välkända sagan och hans magiska bönor som kan växa sig ända upp till himmelen. Ovan molnen bor dock det hemska tvåhövdade monstret som du bör se upp för!

Grafiken i spelet är utmärkt, trots att sloten varit med i några år. Musiken är avkopplande och de tredimensionella symbolerna skapar extra inlevelse. Med en hög volatilitet och en RTP på 96,28 procent är Jack And The Beanstalk helt klart ett spel värt att testa – inte minst med tanke på dess spännande bonusfunktioner.

Vinstlinjer och insatser

Jack And The Beanstalk spelas på fem hjul, tre rader och med 20 fasta vinstlinjer. Vinstlinjerna kan inte justeras av dig som spelar utan du spelar alltid med maximalt antal vinstchanser. För att vinna behöver du få en vinnande kombination bestående av minst tre symboler från vänster till höger på spelplanen.

Insatserna i Jack And The Beanstalk sträcker sig från så lite som 0,20 euro upp till 100 euro, vilket gör att detta spel passar de flesta. För att justera insatsen väljer du ett myntvärde mellan 0,01 – 0,50 samt en insatsnivå mellan 1 – 10 med hjälp av knapparna under spelplanen. Sedan är det bara att spela.

Symboler och bonusfunktioner

Symbolerna i Jack And The Beanstalk passar in bra i temat och består av vackra spelkortssymboler i form av bönstjälkar, en get, en vattenkanna samt en yxa. Bortsett från dessa finns även huvudpersonen Jack med på hjulen. Han är dessutom värd mest av alla symboler, samt det fasansfulla monstret som bor ovan molnen.

Bonusfunktionerna utgörs av free spins och walking wilds som belönar dig med ett re-spin om de dyker upp. De stannar kvar på spelplanen tills de inte längre är med i en vinst och alla wild-vinster multipliceras med tre. Du kan dessutom låsta upp extra wild-funktioner med hjälp av nyckeln på hjul fem.